Personal Swim Team

Samen naar uw persoonlijk doel!

Welkom bij Personal Swim Team.

Personal Swim Team is speciaal voor mensen die graag de gezelligheid van een groep willen, maar ook de aandacht en kwaliteit van privé zwemmen. Het combineren van het beste van privé zwemmen en het beste van groepslessen is precies waar onze kracht ligt!

 

De groep bestaat uit veel verschillende zwemmers waaronder triatleten, open water zwemmers, starters enz. De trainingen zullen in veel gevallen gelijk zijn aan elkaar, maar kan door de vakbekwaamheid van de trainers op verschillende niveaus aangepast worden. Door de intensieve begeleiding van onze trainers kan er makkelijker gedifferentieerd worden en blijft de aandacht bij iedere individuele zwemmer. Naast dat de instructeur de les verzorgt, zal hij tevens meekijken naar de techniek van elke zwemmer. Ons hoofddoel is u te ondersteunen met individuele tips en feedback te geven over uw techniek. 

 

Tijdens de zomerperiode wordt er regelmatig een training buiten gepland. Tijdens deze trainingen kunnen de zwemmers wennen aan het open water zwemmen en daar hun technische vaardigheden uitbreiden. De aanwezige trainer zal de zwemmers van tips voorzien waardoor het buiten zwemmen in de toekomst makkelijker zal zijn. Tevens is dit een perfect moment op te trainen voor een wedstrijd buiten.

 

Onze zwemtraining wordt momenteel  3x per week aangeboden en vanaf januari komt er nog een dag bij! Zo kunt u onder begeleiding van onze trainers uw vaardigheden nog beter bekwaam maken!

 

 

Nu ook Fiets en Looptraining

Om ons pakket volledig aan te sluiten bij de wensen van onze triatleten wordt er naast de zwemtrainingen ook  wekelijks een fiets en looptraining verzorgd. Tijdens deze lessen zal er gekeken worden naar uw persoonlijke techniek en zal er advies gegeven worden waar nodig.  Onze looptraining zal direct starten na de zwemtraining vanuit het zwembad. Hierdoor wordt tevens het overschakelen van sporten geoefend. Het lopen kan op ieder zijn eigen niveau waardoor iedereen het maximale uit de training kan halen.


Tijden zwemmen

                                 Maandag: 19:00-20:00 uur

                           Dinsdag:    20:00-21:00 uur

                           Vrijdag:      07:30-08:30 uur

                           Zondag:    09.30-10.30 uur 

lopen/fietsen

                                 Zaterdag:  -

                           Zondag:    10.30-11.30 uur 


Locatie

Zwemcentrum Eikenburg

Aalsterweg 283

5644 RE Eindhoven

 


Tarief

24 trainingsmomenten per maand!

€45,- per maand.