Open water clinic

De echte open water clinic!

Start op 6 mei

Welkom bij onze open water clinic (Regio Eindhoven)

Staat er een triatlon voor de deur? Binnenkort een open water evenement? Dan is onze open water clinic precies wat u zoekt.

Tijdens onze 10 weken clinic krijgt u alle tips die u nodig heeft om een geweldige start de maken aan uw open water seizoen.

Door samen met uw coach van een veilig zwembad over te stappen naar het ruige open water, leert u controle en techniek bewaren in elke omstandigheid. 

 

Zwembad training (6 & 13 mei)

Samen met uw coach start u in het zwembad. Daar wordt de ideale open water techniek 2 lessen lang met u geoefend. Denk hierbij aan de glijslag, hoge elleboog en ademhalingscontrole. Door de rustige omgeving van een zwembad kan er goed stil gestaan worden bij de techniekpunten. De coach aan de kant ziet zowel boven als onderwater goed wat er gebeurd en kan corrigeren waar nodig.

 

Buitenbad training (20, 27 mei & 3, 10 juni)

Vervolgens worden er 4 lessen in een 50 meter buitenbad gehouden. Tijdens deze lessen heeft u rustig de mogelijkheid om weer aan uw wetsuit te wennen en krijgt u al meer een open water gevoel. Uiteraard is een wetsuit niet verplicht. Het 50 meter bad is uitstekend geschikt om de lange afstand te trainen en zo optimaal mogelijk te wennen aan uw race afstand. Tijdens deze lessen zullen we verder gaan met de open water techniek. Hier leert u oriënteren in het water, snel om een boei zwemmen en rust bewaren in een massa start.

 

Open water training (17, 24 juni & 1, 8 Juli)

Tot slot gaan we 4 trainingen daadwerkelijk in het open water zwemmen. Tijdens deze lessen komen alle techniek samen. U zult merken dat alle techniekpunten van pas gaan komen in dit traject en in uw race. Hierdoor bent u optimaal voorbereidt om uw race met succes te volbrengen en volop te kunnen genieten van de geweldige ervaring!

 

U krijgt van ons aangeboden:

2 lessen binnenbad (Eindhoven)

4 lessen buitenbad (Geldrop)

4 lessen open water (Best)

 

Kosten

Kosten voor deze complete clinic van 10 weken bedraagt slechts €120,- p.p.

Een groep bestaat maximaal uit 15 deelnemers dus meld je snel aan! Vol = Vol

 

Plaats en tijd:
Volgen nog